2 Mnenja in ocene SKU: m60330

SONOFF Zigbee ZBBridge Zahtevo SNZB ZBMINI / Brezžično Stikalo za Temperaturo/Gibanje/Vrata Smart Sensor Delo Z Alexa googlova Domača stran

Na zalogi


Opis:

1. SONOFF SNZB-01 Zigbee Brezžično Stikalo je mini in lepe ZigBee brezžična smart stikalo za odgovarjanje na SONOFF ZigBee Most, ki vam omogoča, da dosežejo namen scene povezave med ZigBee naprav (SONOFF BASICZBR3 DIY smart stikalo in S31 Lite zb smart vtič) in Wi-Fi naprave.

2. SONOFF SNZB-02 je ZigBee temperature in vlažnosti tipalo, ki lahko neopazno delo z SONOFF ZigBee Most za sledenje in beleženje temperature in vlažnosti spremembe v vašem domu, kar je vse v realnem času branja je mogoče preveriti na eWeLink APP.

3. SONOFF SNZB-03 je ZigBee senzor gibanja je izredno priročen pametno napravo za dajanje kjerkoli v vašem domu za zaznavanje gibanja in sprožijo alarmi.

4. SONOFF SNZB-04 je ZigBee dva-v-enem omrežju vrata/okno senzor, ki se lahko dajo na vaša vrata ali okno, da ti povem, s opozorilo, obvestilo, če vaša vrata ali okno, je odprta ali zaprta, dodajanje dodatno plast varnosti vašega doma.

5. SONOFF ZigBee Most je srce pametni dom, ki vam omogoča, da na daljavo upravljate različne ZigBee naprav in senzorjev za spremljanje in nadzor doma, in vam omogoča, da ustvarite pametne prizorov, da bi Wi-Fi in ZigBee pametne naprave komunicirajo za dostop do okrasiti dom in nadzor nad njimi, vse z uporabo eWeLink APP.

6. SONOFF ZBMINI je ZigBee-omogočen dvosmerni smart stikalo, ki je združljiva z različnimi vozlišči, vključno z SONOFF ZBBridge, Amazon Hub, Samsung SmartThings Hub in Philips Hue.

7. SONOFF BasicZBR3 je prvi SONOFF ZigBee DIY Smart Stikalo, ki povezuje SmartThings središče za nadzor nad vse povezane naprave prek SmartThing APLIKACIJO za iOS/Android telefonov za dostop do sobe, prizorov, članov ali automations način za izgradnjo pametne hiše.

Da Zigbee in Wi-Fi Naprave Interakcijo

Ali Wi-Fi ali Zigbee naprav podporo, zdaj lahko nadzor nad njimi skupaj na e-WeLink APP preko Mostu.

Močno Connectiity, Neomejene Možnosti

Most podpira dodajanje Zigbee naprave, ki SONOFF je izdal, kot S31 Lite Zigbee pametne vtičnice in BASICZBR3 DIY smart stikalo, zaradi česar vaš dom, pametnejši.

Na dolge razdalje, Prenos Signalov

Brezskrbno, da Zigbee kakovost signala vpliva na steni.Dodaj plug-in sub-naprava na bricge in lahko deluje kot usmerjevalnik za zagotovitev communitcation med Mostom in na baterijski pogon sub-naprave

Hands-free Nadzor iz Pametni Pomočniki

Vklop/izklop Zigbee naprave ali zaprosite za temperature ali vlažnosti s svojim glasom?Povežite Alexa in Google Doma poenostaviti vaše vsakdanje življenje.

"Izmenljivi" Nadzor Pomočnika

Pari SONOFF SNZB-01 Wiress Stikalo in Most, lahko nadzor nad povezan žaluzije prek stikala v vsakem kotu doma

Zagotavljanje Udobja Doma

Priključite Most z SONOFF SNZB-02 Tem.&Hum.Senzor za zaznavanje realnem času temperatura in humitity vašega doma, potem boste lahko vklopi/ izklopi ventilator ali humidifierto spremembe na udobno raven.

Gibanje Omogoča, Svojo Luč Na

Deluje čarovnica SONOFF SNZB-03 Senzor Gibanja, da bo vaše življenje -sobna lučka samodejno vklopi, ko greš v dnevno sobo zvečer, brez teme pred vami.

Vaše Dejanje, Tako Kot Stikalo Gumb

Želijo, da hallay lučka ugasne, ko zaprete vrata in pustite doma?SONOFF naredi svoje ideje v realnost.

Mini Telo Velike Moči

Načrt za katero koli vrsto razdelilne omarice za prenos obstajajo stikala steno v pametno.

Hitro Iskanje Ciljno Ene v Skupine

Želijo hodniku luč ugasne, ko zaprete vrata in pustite doma?SONOFF naredi svoje ideje v realnost.

€5.02 €7.17

Daj v skupno rabo

Sonoff, Mini Sonoff, Doma Smart, Nastavite Možnost Wifi, Ozadje Za Rojstni Dan, Aqara Vrata, Aqara, Sonoff F.o.b., Zigbee, Doma Dekor.

Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Reža
Max speed /
Blagovna Znamka sonoff
Lestvica /
App eWelink
Certificiranje CE
Žiro /
Članice Zbora Ready-to-Go
Številka Modela sonoff zigbee
Iskanje