1 Mnenja in ocene SKU: m11745

Barve # 613 Človeških Las Snope Z Čipke Zaprtje Remy Brazilski lasuljo Snope Medu Blondinka Snope Z Zaprtjem 10 - 30 inch

Na zalogi


Barve # 613 Človeških Las Snope Z Čipke Zaprtje Remy Brazilski lasuljo Snope Medu Blondinka Snope Z Zaprtjem 10 - 30 inch

1. Kako glavnik lasuljo?

W kokoš, ki jo želite glavnik vaše lasuljo,prosimo, glavnik nežno s prsti,

A ctually it doesn ' t need česana vsak dan,samo da je zastonj.

2. Kako ohraniti obliko?

W kokoš prideš domov iz službe ali šole,je bolje, da svojo lasuljo off,in jo položite na vaš lasuljo-stand.To bo pomagalo ohraniti svojo obliko,in bi se izognili dobili nered, ko si spal.

3. Kako pranje lasuljo?

A fter umivanju lasuljo,NE stresite v svojo brisačo,ki bo lase whold nered.samo pustite, da se osuši na vaše lasuljo-stand.Tudi ne slog, vaše lasuljo, medtem ko je ' s wet.

4. Kako, da se posuši lasuljo?

A fter umivanju lasuljo,NE wring to,lahko samo pustite, da se osuši na vas lasuljo-stand.Če ste wring to,da bo lase enostavno priti zapleten in nered .

5. Kako izbrati balzam?

T o umijte lasuljo z,it ' s najbolje, da izberete balzam ,šampon je težko za lase teksturo.da bodo lasje dotik zelo težko,medtem ko balzam bo lase mehke in sijoče.

6. Kako pogosto nego lasuljo?

Lahko pogoj vaše lase vsakih nekaj tednov ali tako, da ga sijoče in mehke.Poskrbite, da ne boste storili, da vsak dan in se prepričajte, da sperite to vse ven, ali bi to lahko vodilo do build-up v svojo lasuljo.Samo umijte lasuljo, ko je nosil za 25-krat.Če vam to dnevno ali celo tedensko, lahko to privede do vaše lasulja je videti manj realističen in ruši.

€76.91 €170.91

Daj v skupno rabo

Extense, 30 Inch 613, Privoščite Lase, črno Telo Brazilski Val Z Zaprtjem, Dvojno Sestavljen Lase Votek, človeški Lasje Bundlls, 13 6 človeških Las Snope, Brazilski Vodni Val, Bundl Z Closur, Unice Lase Z.

Blagovna Znamka Fabeauty
Naredite svoj logotip Da,
Material Razred Remy Las
Embalaža 3 kos Votek & 1 pc Zaprtje
Primerna Umirajo Barve Vse Barve
Tekstura Ravne
Človeški Tip Las Brazilski Lase
100% Človeških Las Da,
Poreklo CN(Izvora)
Lahko barvana &beljene & Permed Da,
Lase Surovine Remy Las
Najdaljši Lase Delež >=5%
Ne Zmeda & Ne Shed Da,
Padec ladijskega prometa da(no logo brez oznake)
Lahko Permed Da,
Iskanje