0 Mnenja in ocene SKU: m11709

Domači Dostave Mucek Ljubezen! Zabavno Hišnih Mačk Plezanje Okvir Živali Hiši Rjavo Pohištvo Dvojno Rabo, Nove Zasnove Luksuzni Plezanje Mačka

Na zalogi


Evropa Domače Dostave Mucek Ljubezen!Zabavno Hišnih Mačk Plezanje Okvir Živali Hiši Rjavo Pohištvo Dvojno Rabo, Nove Zasnove Luksuzni Plezanje Mačka

Evropskega skladišča, hitro dostavo,prihranite vaš čas in denar

Izdelkov Barva: bež in rjavi

Material: MDF plošče(Razred E1),Plišastih preproge, blazine perilo

Okoljska ocena: varstvo Okolja materiala

Ekstrudiranje ravni: superior

Pakiranje: Karton+pearl bombaž

Pakiranje vnos: Mačka rack, plišastih mat, perilo razumevanje pad, orodje, strojna oprema bo ustrezala

Izdelek tehnologija : Klavir barve (okoljske pohištvo, barve)

Funkcija 1.Nove zasnove, je zelo drugačen od tradicionalnega mačka plezanje. 2.Prav tako se lahko uporablja kot notranje pohištvo.Na vrh lahko postavite vaše potrebe, naslednje se lahko uporablja kot mačka legla 3.Moda vzdušje, urha klicati Ljubitelj mora kupiti. 4.Perilo blazine je dobro za mačke, da praskanje naše pohištvo.in dobro za mačke tace. 5.Mačka lahko spanje v 2 luknje,in tam so plišastih preproge v to.Zelo mehka. 6.Ljudje lahko uporabite kot stol. -multifunkcijski,se Lahko uporablja kot vaš nočno omarico, naj mačka spanja zraven.Lahko se uporablja tudi kot dekorativni pohištvo v dnevni sobi,, 7.Naš material je N o-snovi, strupene in neškodljiv, bolj stabilno, zdravo. 8 、 Paket z montažo koraki slika, enostavna montaža

(prosimo dovoljeno 1-3cm napake, ki jih povzročajo meritev.) Obstaja veliko izdelkov v naši trgovini.Dobrodošli vaš obisk!

Spodaj je link za našo spletno trgovino:

O poštnine

Postavke, poslana iz skladišča v Evropi so na voljo v naslednjih državah:

Združeno Kraljestvo,Francija,Španija,Italija,Avstrija,Nizozemska,Belgija,Luksemburg,Poljska,Irska,Češka Rep.,Denmark,Hungary,Slovakia,Slovenia,Sweden,Portugal,Latvia,Estonia,Lithuania,Finland,Croatia,Bulgaria,Romania,Greece.

Če ne najdete vaše države, v zgornjem seznamu, se obrnite na nas.Nekaj drugih državah so na voljo tudi za dostavo.

O zalogi

a.Ker je element, ki je poslana iz skladišča v tujini, pravi popis ni vedno posodobitev v času.To pomeni, da včasih izdelka, ki ste jih naročili, je že razprodan.V taki situaciji lahko naročilo prekliče ali pa sprejme nadomestni prostovoljno.Če želite preklicati naročilo, prosimo, izberite razlog za "druge".Hvala.

b.Običajno je obnova obdobju je približno 10-45 dni.Če ste pripravljeni čakati, prosim, postavite red in podaljša čas obdelave ustrezno.Bomo dali prednost vaše naročilo, ko postavka je na zalogi znova.

O kurirja stroški

a.Ne bomo zaračunali kurirja stroškov, če je domače dostave, razen nekatere oddaljene povezan otokih.

b.Morate plačati kurirja stroškov, če je skladišče, ki je ne nahaja v vaši državi.

O obdelavi čas in čas dostave

a.Potrebujemo 1-3 dni za obdelavo vašega naročila (pričakujejo, prazniki).

b.Čas dostave je približno 5-10 delovnih dni.

c.Prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju in dostavo kartico.Včasih kurir bo pustil kartico, če niste doma, potem boste morali stopiti v stik z kurir družba sami.

Ne bomo odgovorni za svoje carine.In prosim, bodite pozorni, da vaš center za sporočila, vam bomo stik z vami, če obstaja kakršen koli dokument, ki je potrebna, ali če so obdavčena.

Prosimo, preverite, ali je element v očeh kurir.Če obstaja kakršen koli problem s paketa, vas prosimo, da fotografije za poškodovane polje in predmet naenkrat, saj dokazov.To je pomembno za uveljavitev odškodnine za vas.

€39.87 €56.96

Daj v skupno rabo

Fendi ženske, Mačka Za Igrače, Anti Hišni Ljubljenčki, Blagovne Znamke Luksuzni ženska, Mačja Igrača, Vezi Hišni Ljubljenčki, Mačka, Hermom, Zunanjost Vintage Pohištvo, Blagovno Znamko Design.

Material Les
Blagovna Znamka Hitro jjeza
Vrsta mačke
Iskanje