1 Mnenja in ocene SKU: m11450

AWO 1PCS NOVO 00079D ZA Samsung Vrhunsko kakovost za Domači Kino Daljinski upravljalnik

Na zalogi


Slika podrobnosti

Nastavitev načina: 1. Izberite TV način, držite pritisnjeno tipko SHIFT na upravljalnikom, približno 3 Sekund kasneje, TV sveti in vstopi v način učenja. 2. Pritisnite gumb, da bi se naučil o upravljalnikom na eno uro, nato pa lučka utripa počasi.Vnesite učenja način in počakajte, da se prikaže učenje signala. 3. Poravnajte prejema cev za učenje daljinski upravljalnik za prenos cev originalni daljinski upravljalnik, in da 2 med njimi. 3 cm proč.Pritisnite gumb, da se originalni daljinski upravljalnik potrebuje, da se naučijo enkrat, in nato izvedeti Lučka, daljinski krmilnik spremembe od počasnega flash flash trikrat, in potem je vedno on, ki označuje, da je tipka učenje uspešno. 4. Da se naučijo vse ostale tipke, ki jih je treba naučiti, ponovite zgoraj 2 ali 3 korakih. 5. Pritisnite SHIFT, da shranite in zaprete učenje stanje po zaključku študija. 6. Po vstopu v učenje članici, ni učenja signal pisanja na 15S interval, in daljinski upravljalnik indikatorska lučka se vključi samodejno.Gašenje, pustite [učenje mode] in shrani samodejno. 7. Isti tipki je na podlagi kode vrednost končnega učenja.Učenje gumbi so, kot sledi: napajanje, številske tipke 0-10. Glasnost+, Prostornino, ŠOPEK+, ŠOPEK-in TV tipke Pritisnite tipko "DVB" in "TV (SHIFT)" za način pretvorbe.

Slika podrobnosti

Operacijski način; 1.Prosim, usmerite daljinski upravljalnik za signal, ki prejemajo okno klimatska naprava/TV/avdio/za delovanje. 2.Prosimo, odstranite baterijo, ko ni v uporabi dlje časa. 3.Ne uporabljajte skupaj starih in novih baterij ali baterij različnih vrst baterij 4.Pritisnite tipko reset tipko, ko prikazovanje izjema.O izdelku 1\Zagotoviti 100% novo 2\Garancija za tri mesece 3\pakiranja ne vsebujejo baterij Približno garancije 1\vsi izdelki so testirani delovne uspešnosti je dobro 2\če ste prejeli izdelek, ki ne ustreza v roku 7 dni, prosimo, zamenjavo ali povračilo denarja, ste odgovorni za stroške pošiljanja. 3\če izdelek z napako v roku 3 mesecev, in poslali vam bomo novega, zagotoviti nadomestilo po tem, ko smo prejeli proizvode z napako.O storitvi 1\, ko ste prejeli izdelek zadovoljstvo, vas prosimo, da svojo malo dragoceni čas 5 točk veliko pohval, hvala vam! 2\prejeli izdelki niso zadovoljni, ali imate vprašanja, se obrnite na nas v času, ki vam najbolj zadovoljiva rešitev.

€6.41 €7.54

Daj v skupno rabo

Samsung Tv 7remote, 868 Slh, V20 Miško Pro, HORMANN, Keycaps Ftb španski, Soundbar, Pioneer Dj R1 Xdj, Doorhan, Samsung Remot, Pioneer Sprejemnik Daljinski Upravljalnik.

Namen Masažni stol daljinski upravljalnik
Frekvenca 433 MHz
Uporaba Avdio / Video Predvajalniki
Podpora APP No
Blagovna Znamka AWO
Paket No
Kanal 3
Brezžična Komunikacija IR
Številka Modela 00079D
Iskanje