0 Mnenja in ocene SKU: m11384

Pet Lupini Glavnik Mačka Krtačo Za Psa Krtačo Hišne Las Odstranjevalec Za Prelivanje In Nego Dlake Mačka Pes Masaža Glavnik

Na zalogi


Bullet Točk:

1、Pet krtačo: Naša mačka krtačo prihaja z lepoto in masaža funkcije.Mačka krtačo odstrani dlake in poveča krvni obtok, in prinese zdravja za vašega ljubljenčka.

2、Pomoč: Jjeza čopič nežno skrbi za izgubijo lase, odstranjuje pentlje, kinks, kožo scurf in preostalo umazanijo.

3、Visoko kakovostnega materiala: mačka čopič je narejen iz kakovostne ABS, ki je trajno.

4、Design: lok-oblikovan ročaj je udobno, da imajo, glavnik, glavo lahko ločijo za čiščenje, in je enostaven za vzdrževanje.

5、Primerna: Za odstranjevanje dlak ščetke je primerna za dolge in kratke dlake psov in mačk, in je primerna za hišne ljubljenčke različnih velikosti in pričeske.

Značilnosti:

Jjeza čopič: Naša mačka krtačo prihaja z lepoto in masaža funkcije.Mačka krtačo odstrani dlake in poveča krvni obtok, in prinese zdravja za vašega ljubljenčka.

Pomoč: Jjeza čopič nežno skrbi za izgubijo lase, odstranjuje pentlje, kinks, kožo scurf in preostalo umazanijo.

Visoko kakovostnega materiala: mačka čopič je narejen iz kakovostne ABS, ki je trajno.

Design: lok-oblikovan ročaj je udobno, da imajo, glavnik, glavo lahko ločijo za čiščenje, in je enostaven za vzdrževanje.

Primerno: Za odstranjevanje dlak ščetke je primerna za dolge in kratke dlake psov in mačk, in je primerna za hišne ljubljenčke različnih velikosti in pričeske.

Specifikacija:

Slog: Pet Satov, V Lupini

Barve: modra, roza

Material: abs+gume

Teža:45 g o

Velikost: o 9.8*8 cm/3.86*3.15 palčni

Primeren za: mačke, psi, zajci in druge domače živali

Seznam Izdelkov:

1*Pet Satov

€2.82 €3.98

Daj v skupno rabo

Detangle Pet Satov, Pet Gume Glavnik, Virtualne Hišne, Kazen Pet Satov, Tomagotchi, šport Za Plavanje, Pet Iglo Glavnik, Kameleon Srebrna, Elektron Igre, Oriellet.

Material ABS+gume
Iskanje