1 Mnenja in ocene SKU: m11237

Plitev vlakna, električna zbiralec praha obračanje pero zbiralec praha 360 ° nastavljiv prah, krtača magic zbiralec praha

Na zalogi


Opis:

PRAH V NOBENEM TRENUTKU

To je revolucionarna motorizirana delovna halja, ki omogoča brisanje prahu hitreje, lažje in bolj zabavno, kot ste si kdajkoli predstavljali!To je baterija upravlja delovna halja, ki je lahek, popolnoma uravnotežen in popolnoma kabel manj.Samo en sam pritisk na mehko dotikajte gumb in bo začel vrteti.Staro in mlado lahko prah hitreje, in so dobri tudi za invalide.

DOBILI PRAH PRVIČ, VSAKIČ,

Uporablja statično elektriko in predenje delovanja, vse kar morate storiti je, val ga kot palico.Kot se vrti hitro, več deset tisoč brisanje prsta ustvarjanje statičnega naboja, ki ima in zagrabi prah kot magnet, zaradi česar prah hitreje, hitreje!

MOČNO, VENDAR NEŽNO

Varen za uporabo na vseh vrstah površine.Celo na najbolj dragih predmetov in pohištvo.Uporabite ga na žaluzije in karnise.Super za vse vaše elektronika, TV, DVD, igralne konzole, računalnikov in tipkovnic.Čisto policah in knjige, ne da bi jih premaknili.Čisto steblo nosi ali celo vaze s cvetjem.

PRAH TEŽKO DOSTOPNIH MESTIH

Diapozitivi enostavno, da vsak kotiček in špranjo, in celo na prostori si roke, ne more priti vanjo.Ustreza zapletena, okvirji za slike brez truda.Čiščenje skozi žaluzije enostavno.Prah, senčniki za luči, v nobenem trenutku.Prah ponaredek cvetje ali med drevesne veje v vašem domu.Prah se še nikoli ni bilo tako enostavno.

ZABAVNO IN ENOSTAVNO ČIŠČENJE

To vam daje neobvladljive pozivam, da prah, saj je zelo enostavno in zabavno.Kupite za svoje otroke, kot tudi, da v svoje sobe in se presenečen, da vidite, kako pogosto so prah svojih računalnikih, študija tabela in police.Čiščenje še nikoli ni bilo enostavno.Ko končate samo sperite pod tekočo vodo.

Specifikacije:

Velikost:

Čopič 23(H)*6(W)cm

Dolgo Krtačo Glavo 26 cm(H)

Majhen Čopič Glavo 20 cm

Razširitev Palica 20 cm

OPOMBA : Zahteva 4pcs AA baterije (niso vključene)

Paket Je Vključeno:

1*Motorizirana delovna halja ročaj

2* Delovna Halja Glave

2* Širitev Palico

€5.46

Daj v skupno rabo

Klop Pc, Fotografije, Knjige, Električni Trik, Dekor Pero, Električni Prah Metle, Ovčje Kože Krtačo žice, Oklepni Dimni Zbiralec Praha, Električni Spin Delovna Halja, Els Knjige, Prah Monitor.

Delovna Halja Glavo Materiala Ovčje kože
Delovna Halja, Obliko Glave, Elipsa
Številka Modela Zbiralec Praha
Uporaba Knjiga Primerov
Poreklo CN(Izvora)
Iskanje