0 Mnenja in ocene SKU: m11207

LED Digitalna Budilka Digitalni Projektor Radio Budilka Fashion Nastavljivo Ogledalo Budilka Lahko Elektronski Namizne Ure

Na zalogi


Bullet točk:

High-definition projekcija ure in 180 nastavljiv kota: dve ravni projekcija svetlosti zaslona in stopnjo prikaz smeri prilagajanja, 5m visoke ločljivosti projekcija, ni treba ročno prilagoditi goriščne razdalje.

Velik zaslon in nastavljiva svetlost: 8-palca velik zaslon brez robov LED in elegantno zaobljen dizajn vam zagotavljajo vrhunsko vizualno doživetje.Lahko prilagodite 4 projekcija svetlost in 4 svetlost zaslona, kot je potrebno.

Dvojni alarm z odmeven: Z dvojno nastavitve alarma lahko nastavite kapljično in radijska budilka načinov, in zbudi preko vaše najljubše radijske ali zvonjenje v zahtevanem času.Z visoko kakovostjo 4 ohm 3 vatna zvočnika in profesionalni ojačevalnik circuit design, zvok, se lahko popolnoma sprosti.Dvojno budilka s snooze gumb vam omogoča, da dremež za 5 do 60 minut.

FM radio in časovna funkcija: Je sprejem signala obseg tega FM projekcija alarm je 76-108.0 MHz, in anteno na zadnji strani enote je mogoče razširiti tako, da dobijo boljši sprejem.Prijavite se lahko do 15 lokacij za hiter in enostaven dostop.Timer funkcija omogoča, da samodejno izklopi po pripravljenosti.

Backup baterija in USB polnjenje: Glavna moč za radio, alarm in prikaz časa funkcije, baterije (vključene), da se zagotovi, da so vse nastavitve se lahko shranijo v primeru izpada.Na 5V/1.2 USB izhod na zadnji strani ura vam omogoča polnjenje vaše združljive za iPhone, pametne telefone Android in tablet.

Delovanje:

Kako odpreti Vstavite en konec Micro kabel v priključek Mikro polnjenje vrata izdelka, in drugi konec v ohišje.Nato priključite adapter v električno napajanje in izda opozorilo, da zaženete storitev.USB mobilni telefon polnilnik Priključite en konec USB kabel za polnjenje, na izdelek, na drugi konec napravi (npr. pametni telefon).

Opisi:

Ime: Radio projekcija budilka

Način napajanja: kabel USB 5V DC

Moč RF: 76-108.0 MHZ

Adapter: AC100-240V, 50/60Hz

USB vhod: 5V, največ 1.2

Material: ABS+plastike

Napajanje: usb

Nepremočljiva: Št.

Velikost: 185*45*91mm

Bruto teža: 250 g

Paket je vključeno:

1*LED digitalna budilka

1*mehurček vrečko

1*angleški priročnik

1*1,5 m kabel USB

1*2032 gumb baterija

1*cowhide polje

Pakiranje seznam

1*LED digitalna budilka

1*mehurček vrečko

1*angleški priročnik

1*1,5 m kabel USB

1*2032 gumb baterija

1*cowhide polje

€17.30 €34.59

Daj v skupno rabo

Sk Watch, Mini Projektor Daljinski Upravljalnik, Veliko Led Budilka, 300 Palec, Mini Projektor, Projektor, Budilka Radio, Ura Projekta, Projektor, Budilka Mestno.

Funkcija 3 Nastavljiva Ogledala Budilka
Oblika Kvadratni
Način Napajanja Kabel USB 5V DC
Funkcija 1 Elektronski Namizne Ure
Vrsta Prikaza Digitalno
Je Pametno Napravo Da,
Poreklo CN(Izvora)
Slog Evropa
Obrazec En Obraz
moč rf 76-108.0 MHZ
Funkcija Projekcija
Material ABS+Plastike
Ac vhod AC100-240V, 50/60Hz
Motivity Tip Digitalno
Napajanje USB
Vrsta Zaslona led
vrata usb 5V, največ 1.2
Funkcija 2 Digitalni Projektor Radijska Budilka
Iskanje