0 Mnenja in ocene SKU: m11066

Čarobno Prakse Pisanja Za Večkratno Uporabo Magic Rokopis Pisanja Nastavite Calligraphic Pisma Praksi Delovni Zvezek Za Otroke

Na zalogi


Bullet Točk:

1、Večkratno uporabo Pisanja: poudarja pisanje spretnosti, usposabljanje, tako, da bralci lahko obvladajo angleški in Kitajski rokopis spretnosti in pisati lepe angleške besede in Kitajskih znakov skozi izobraževanje.

2、Močno Pomoč: večkratno uporabo kaligrafsko pisavo post nastavitev se lahko uporablja za otroke kaligrafsko pisma, ki lahko pomaga otrokom ali odraslim prakse, različne pisave, pisave in vzpostaviti svoj stil

3、Se pisanja lahko pomagajo otroci ali odrasli prakse, različne pisave, pisave in vzpostavitev lastnega sloga.Prakticiranje te vloge ter izpolnjujejo zahteve vsakdanjega življenja, dela in študija.

4、Ni Enostavno, da Madež: papir, debel in ne enostavno za madež, ki je primerna za predšolske otroke z digitalno pero za sledenje knjigo.

5、epeated Prakse: rokopis izgine samodejno po sušenju.Je zelo primeren za ponavljajočo se prakso.V pisanja, je praktičen in ponovno pisanje orodje za otroke.

Značilnosti:

1. Ponovno Pisanja: poudarja pisanje spretnosti, usposabljanje, tako, da bralci lahko obvladajo angleški in Kitajski rokopis spretnosti in pisati lepe angleške besede in Kitajskih znakov skozi izobraževanje.

2. Močno Pomoč: večkratno uporabo kaligrafsko pisavo post nastavitev se lahko uporablja za otroke kaligrafsko pisma, ki lahko pomaga otrokom ali odraslim prakse, različne pisave, pisave in vzpostavitev lastnega sloga.

3. Se pisanja lahko pomagajo otroci ali odrasli prakse, različne pisave, pisave in vzpostavitev lastnega sloga.Prakticiranje te vloge ter izpolnjujejo zahteve vsakdanjega življenja, dela in študija.

4. Ni Enostavno, da Madež: papir, debel in ne enostavno za madež, ki je primerna za predšolske otroke z digitalno pero za sledenje knjigo.

5. Ponavljajoče se Prakse: rokopis izgine samodejno po sušenju.Je zelo primeren za ponavljajočo se prakso.V pisanja, je praktičen in ponovno pisanje orodje za otroke.

Specifikacije:

Ime: Otrok Pisanja

Material: papir

Barva: barvna

Velikost: o 13x19cm/5.12*7.48 palčni

Dodatna oprema: posebni pero*1, pero jedro*10 in pero, držalo,*1

Pakiranje Seznam

Sklop 1:

4 Knjige (Seštevanje In Odštevanje, Risalno Desko, Digitalna Verzija in Pismo upravnega Odbora),

Pero

Pero, Držalo

ali

Sklop 2:

8*Knjige (Seštevanje in Odštevanje, Risalno Desko, Številko Različice, Pismo Odbora in 4* Kitajski Znak Različica)

Pero

Pero Pokrov

24*Risanje Predloge

€3.04 €5.86

Daj v skupno rabo

Knjizica Dotik, čarobno Pisanje, Bambus Blata, šolski Koledar, Koi, Knjiga Otroci, Kitajski Delovni Zvezek, čopič Za Kaligrafijo Pisanja, Za Večkratno Uporabo Magic Pisanja, Prakso Pisanja Tradicionalnih.

Certificiranje Evropa certifikatom (CE)
Starostni Razpon 8~13 Let
Poreklo CN(Izvora)
Iskanje