1 Mnenja in ocene SKU: m10892

Za prehod NV55S Prenosni računalnik z Matično ploščo MBWZK02001 MB.WZK02.001 P5WS5 LA-6973P Mainboard testiran v celoti delo

Na zalogi


1. Prosimo, preverite številko dela znotraj pomnilniški reži, in treba skrbno primerjati z mojo sliko, če je to enako kot vaš izvirni odbora.Opis izdelka: MBWZK02001 MB.WZK02.001 P5WS5 LA-6973P 2. Matično ploščo testiranje postopek: Preverite, notranji in zunanji priključek LCD-zaslon , Dva pomnilnik, DVD voznik, Omrežne povezave, Telefonski, Miško, Tipkovnico, Izbiranje, USB, SD priključek, PC, 3.3 V COMS baterijo, Baterijo ali polnjenje in praznjenje, Polno teče 3D, ponovno Zaženite sistem, vsaj dva krat.Preverite, ali nima opreme, rje, rot, toplota odstranitev ohišja.Preverite, ali pomanjkanje elektronski izolacija gumiranem papirju.Preverite videz, kot turfs, prah, kositrni spajkanje ali drugih umazano znamke na krovu. 3. Povratne informacije, Če obstajajo kakršne koli težave z nakupom, prosimo, dovolite nam priložnost, da popravite stvari, pred odhodom negativne povratne informacije.Mi ne bomo dali ven povratne informacije, dokler sva oba (kupec in prodajalec) zadovoljni s ponudbo.Ko ste zadovoljni z našo element, potem nam pozitivne povratne informacije. 4. Dostava in tovorni Smo preko DHL/UPS/EMS/FedEx/TNT po različnih regijah uporabljajo različne načine pošiljanja dostava v mednarodnem prostoru. 5. Vrne: trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko.Vendar, ne moremo biti odgovorna za spremembo svojega uma, ali izgubljene pošte.veseli bomo, da bi polno nadomestilo, če je to naša krivda.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Takoj dobili prejemanje elementov, bomo povračilo vas. 6. Garancija in Vzdrževanje: nudimo 35 dni garancije.Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov. (V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca) povratni naslov in napišite "darilo", in $10 carini na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

€87.97

Daj v skupno rabo

Yuxi Prenosni Računalnik Z Matično Ploščo, Acer Prenosni Računalnik Z Matično Ploščo, Mater Prenosni Računalnik Z Matično Ploščo, Prehod Motherboard, Pokrov Prenosni Računalnik Packard Bell, Ts11, Ts44, Acer Aspire E5 571g Motherboard, Acer Motherboard, Acer E5 471 Motherboard.

Grafična Kartica Vrsta Ne-Integriranih
Vrsta Spomina DDR3
S CPE No
Združljiv Blagovne Znamke Acer
Številka Modela NV55S
Blagovna Znamka yourui
Postavka Stanje Nova
Stanje Skoraj Nov
Proizvajalec Čipov AMD
Iskanje