1 Mnenja in ocene SKU: m10818

1/35 helikopterja pilot, v drugi Svetovni Vojni, Vojaški scene kombinacija, smole kit vojaki GK, Vojaško vsebino, Nepremazan Brez barv

Na zalogi


1:vsi izdelki v trgovini se prodajajo v beli model, brez barve, je treba polirani, spray barve in montažo.Barvne slike, ki jih lahko vidite, so uporabljeni kot kontrast, da navedete referenčno barvno.Prosimo, ne pozabite, da bodite pozorni na to.Vsi izdelki v naši trgovini, brez barve, nesestavljeni.

2:vsi izdelki so brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, ne fotografije. (um, prosi kupce, da skrbno izberejo)

3:po prejemu izdelka, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, to je prvič, da bomo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4:če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami, pohvale!Najlepša hvala!

5:jaz sem fanatični model navdušenec sam.Razumemo vaše potrebe.Število izdelkov je omejeno.Obstaja veliko izdelkov, ki se ne sprosti.Tako da, če imate kakršne koli zahteve, prosimo, obrnite na nas.Upam, da vam bomo lahko pomagali.

€6.05 €7.11

Daj v skupno rabo

135 Model, Model Smole, Pilotnih Model, Orangemom, 1 35 Obsega Smolo Vojaki, Shikamaru, Voopo, Combiner Wars Filmi, Fli Nebo, Tovora Letalo.

Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Mfg Serijske Številke Smole
stanje Na Zalogi
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Tema Vojaško
Daljinsko Upravljanje No
Zaključek Stopnja Polizdelki Izdelka
Material Smole
Lestvica 1/35
Lutke Tip Model
barve Unpainted
Obrazec Unassambled
Številka Modela 13
Blago Atribut Skupščina
Opozorilo Ni primerna za ljudi, mlajših od 14 let, in blago, ki potrebujejo
Spol Unisex
Starostni Razpon > 14 let
Postavka Vrsta Model
Vojak Dodatki Vojak Set
Iskanje